Van aanstaan
en gaan naar rust en bewuste keuzes

Herkenbaar?

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd.
Je gaat met regelmaat over je eigen grenzen heen, vraagt te veel van jezelf.
Je hebt behoefte aan meer rust en tijd voor jezelf.
Je hebt behoefte om meer ruimte te ervaren.
Je wil aandachtig in het hier en nu zijn.
Je hebt behoefte aan een betere balans tussen werk en privé.
Je wil tevreden zijn.
Je wil meer aandacht hebben voor de mensen die belangrijk zijn in jouw leven.
Je wil meer bereiken door minder te doen.

Hoe zou het zijn?

Het verdelen van je energie over de dag kan een flinke uitdaging zijn. Je voelt dat je geleefd wordt zowel zakelijk als privé. Wanneer is er tijd voor jezelf? En als je tijd neemt voor jezelf voelt het meer als het opladen van een (te) lege batterij, dat je voelt dat je eigenlijk al te ver bent gegaan.

Hoe zou het zijn als je na een werkdag nog genoeg energie overhoudt voor jezelf en de mensen waar jij om geeft. Je jouw grenzen leert aanvoelen en herkennen. En je op het moment dat je voelt dat je de grens bereikt hebt je dit ook duidelijk kunt verwoorden, NEE kunt zeggen met respect voor de ander. En hierdoor JA zegt tegen jezelf. 

Hoe zou het zijn als je in minder tijd meer kunt bereiken? Denkt vanuit energiemanagement in plaats van timemanagement?

over ls academy

De uitdagingen van het moederschap stimuleerde mij om in 2013 zelf aan het roer te gaan staan (zie blog). Mijn baan in loondienst (4 dagen in de week) te verruilen voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik streefde er naar alleen te ondernemen onder schooltijd en hierdoor mijn werk prive balans te optimaliseren. In de praktijk verliep dit iets anders. In eerste instantie werd sport, het runnen van een Mom in Balance franchise, het middel om te komen tot verbinding tussen (aanstaande) moeders.

Als ervaringsdeskundige voelde ik me heel erg thuis in dat wat je als (aanstaande) moeder kunt ervaren. Al snel voelde ik dat er naast het beweegaanbod, het verbinden van deze vrouwen in een hele mooie maar ook uitdagende periode in hun leven, meer nodig was. Na een Post HBO opleiding tot integraal Leefstijl trainer en coach begon ik naast de franchise mijn eigen coach bedrijf www.elles.nu.

Mijn 10 u tot 14 u mentaliteit en het runnen van de franchise met een team van 10 trainers en een locatie manager gaf me hiervoor de ruimte.  Nu 1,5 jaar later is de behoefte om meer impact te maken naast het runnen van de franchise en 1 op 1 coaching vanuit elles.nu zo sterk dat het heeft geresulteerd in een online / offline programma. Dit programma voelt als de samenkomst van al mijn expertise en ervaringen van de afgelopen jaren. Was dit er maar geweest toen ik het zelf nodig had. Ik gun iedereen de tips en trics waarmee het programma gevuld is om zelf weer de regie te nemen over jouw eigen leven.

"Jij moet het doen maar je hoeft het niet alleen te doen."

Jouw droom

  • Jij droomt van grip op jouw leven. 
  • Jij droomt van meer geluk door dat je doet waar jij blij van wordt
  • Jij droomt ervan dat je precies weet aan welke knoppen je kunt draaien om jouw balans te herstellen.
  • Jij droomt van een dag die rustig begint met voldoende energie voor de rest van de dag.

Wat gaan we doen?

1.    Maand 1: De eerste maand staat in het teken van balans. Wat is voor jou de noodzaak om te veranderen? Wat heb jij nodig om jouw balans te verbeteren? Aan welke knoppen kun jij draaien om jouw balans ten alle tijden te herstellen.

2.    Maand 2: De tweede maand staat in het teken van jouw grenzen bepalen, prioriteiten stellen, nee zeggen met respect voor de ander. Meer bereiken door minder te doen.

3.    Maand 3: De derde maand staat in het teken van energie. Jij krijgt inzage in de meerwaarde van energiemanagement ten opzichte van timemanagement. En jij krijgt zicht op jouw ideale en realistische werkdag / privé dag.

4.    Maand 4: De vierde maand staat in het teken van self care, jezelf op één zetten. We gaan in op dat wat jou energie geeft en dat wat jou energie kost. En vanuit welke waarden jij leeft.

5.    Maand 5: De vijfde maand staat in het teken van geluk en de maakbaarheid van jouw geluk.

6.    Maand 6: In de laatste maand komen alle thema´s van de afgelopen vijf maanden samen en bepalen we jouw ritme en staan we stil bij hoe jij jouw ritme kunt volgen, ondanks invloeden van buitenaf.