Vind en volg je ritme live

6 maanden, 3 livedagen met de community & 6 online modules

In dit programma leer jij…

 • hoe je je energie over je dag verdeelt, zodat je zo efficiënt en productief mogelijk werkt
 • tijd te nemen voor jezelf, zonder schuldgevoel
 • je grenzen aanvoelen, herkennen en uitspreken
 • je batterij opladen als-ie nog niet helemaal leeg is

vind en volg je ritme

 • 6 online modules: je krijgt elke 4 weken toegang tot een nieuwe module en bijbehorende opdrachten, zodat we het programma allemaal in hetzelfde tempo volgen en je de focus op één thema hebt
 • we doen alles sámen, omdat ik er heilig van overtuigd ben dat dit de waardevolste manier is (en degenen die jou voorgingen, bevestigen dat)
 • werkbladen om opdrachten te maken en aan het eind te zien hoe je gegroeid bent
 • 3 dagdelen live ontmoetingen met de community: in de eerste maand, op de helft en na afloop

Dit programma is voor…

Vind en volg je eigen ritme is voor jou als je klaar bent om te stralen. Als je uit bed wil stappen met zin in de dag die zo is ingedeeld als jij wil. Want je bent het waard. Je doet ertoe en je bent precies goed zoals je bent. Alleen jij hebt jouw unieke krachten en alleen jij kan ze voeden. Volg dit programma als je wil leren dat jij je ruimte in mag nemen en dat jij al je verlangens mag realiseren.

Deze vrouwen gingen je voor

Swipe om meer te lezen!

Heb jij weleens..

 • het gevoel dat andere mensen jou dingen opleggen?
 • iets gedaan voor een ander, terwijl je eigenlijk liever op de bank zat met een goed boek?
 • ‘s avonds met tegenzin je laptop nog opengeklapt, omdat die ene klus nog af moest?
 • je dekbed over je hoofd getrokken en gedacht dat je vandaag he-le-maal niets bent opgeschoten?
 • in de auto gezeten en je daarna afgevraagd hoe je eigenlijk thuis bent gekomen?
 • Netflix aangezet, omdat je zo veel moest doen dat je niet meer wist waar je moest beginnen?
 • tegen lieve mensen om je heen gesnauwd, omdat je eigenlijk rust en tijd voor jezelf nodig had, maar niet wist hoe?

Je bent niet alleen

Ik herkende alles hierboven. En met mij heel veel anderen. Met een drukke baan met flinke reisafstand, een huishouden, een peuter en een baby moest ik een conclusie trekken: dit was niet vol te houden. Ik sprong in het diepe en begon aan mijn nieuwe leven met een bijzondere insteek: een 10-tot-2-mentaliteit.

Jarenlang leer ik al over grenzen voelen en aangeven, authentiek en autonoom zijn en in balans zijn. In deze training deel ik al mijn opgedane kennis en trucs met jou.

Droom jij...

 • van grip op je eigen leven?
 • van doen waar jij blij van wordt?
 • ervan om precies te weten aan welke knoppen je kan draaien om je balans te herstellen?

Dankzij dit programma deel jij je dagen — je leven zelfs — in zoals jij dat wil. Werken op de momenten dat het jou uitkomt en wanneer je de meeste energie hebt, zodat je meer doet in veel minder tijd. Je krijgt alle handvatten, tips, trucs en tools om het leven te leiden waar jij van droomt.

Praktische informatie over het programma

Je volgt dit programma in jouw eigen online omgeving. Elke maand staat er een nieuw thema voor je klaar, dat we aftrappen met een videoboodschap van mij. Iedere week — elke zondag om 06:00 uur — krijg je praktische opdrachten, waar je maximaal 30 minuten per week mee bezig bent. Jij bepaalt wanneer je ze doet. Valt je iets op? Verandert het iets bij je? Wil je iets delen? De online community is er voor je. Want ja, jíj moet het doen, maar je hoeft het zeker niet alleen te doen. Sterker nog: tijdens het programma ontmoeten we elkaar drie keer live. Op de allereerste dag voor een vliegende start, na drie maanden voor een tussentijdse balansopmaak en na zes maanden om te proosten op jouw succes.

Modules

1.    Balans: de eerste maand staat in het teken van balans. Wat is jouw noodzaak om te veranderen? Wat heb jij nodig om je balans te verbeteren? Aan welke knoppen mag jij draaien om je balans te herstellen?

2.    Less is more:  zelfzorg, daar gaat het in deze module om. We gaan helemaal op in dat wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Je ontdekt ook vanuit welke waarden jij leeft, wat je onder andere helpt beter en sneller keuzes te maken.

3.    Energie: de derde module draait om jouw energie. Je krijgt inzage in de meerwaarde van energiemanagement ten opzichte van timemanagement. Je ontdekt hoe jouw ideale en realistische werk- én privédagen eruitzien.

4.    Jezelf op één: in module 4 leer jij jouw grenzen bepalen, prioriteiten stellen, ‘nee’ zeggen met respect voor de ander. Meer bereiken door minder te doen.

5.    Geluk: de voorlaatste module gaat over geluk. En dan met name de maakbaarheid van jouw geluk.

6.    Jouw ritme volgen: deze laatste maand draait om jouw ritme. Alle thema’s van de afgelopen vijf maanden komen samen. We staan stil bij hoe jij jouw ritme volgt, ondanks alle invloeden van buitenaf.

wil jij 10 gratis tips
voor Een fijne ochtendroutine?

Laat dan hieronder je naam en emailadres achter, dan ontvang je de 10 tips in je mailbox!

Over Elles en LS Academy

Hi, Elles hier! Een energieke mompreneur, een optimist, een levensgenieter én helemaal mezelf. Daar heb ik jarenlang in geïnvesteerd door aan zelfontwikkeling te doen, van alles uit te proberen en te groeien. Ik kwam mezelf een paar jaar geleden enorm tegen. Moeder zijn, projectleider zijn, een huishouden draaiende houden — ik kon deze manier van leven niet meer volhouden. Dus leerde ik mijn leven zo in te richten dat het helemaal bij mij past. Nu weet ik waar ik blij van word, waar ik energie van krijg, ben ik niet langer bang voor groei, besteed ik tijd aan dat wat het belangrijkste voor mij is, besteed ik uit wat ik niet wil doen en heb ik alle ruimte om te laten ontstaan. En dat wil ik jou ook leren, hier, bij LS Academy. Ik ga je voor. Maak de weg voor je vrij. Je moet alleen wel zelf de stappen zetten.