FAQ

Hier vind je de veelgestelde vragen én, jawel, de antwoorden. Heb je een heel andere vraag? Je bent natuurlijk van harte welkom in mijn mailbox of aan de telefoon. Laat je wat van je horen?

Je volgt de cursus via een speciaal cursusplatform. Elke maand komt er een nieuwe module vrij met videoboodschap van mij. Iedere zondag ontvang je in de online omgeving nieuwe opdrachten met werkblad. Dit is zo gedaan, zodat alle deelnemers tegelijkertijd aan hetzelfde werken. Dat is de kracht van deze training: we doen het samen. Op dat platform vind je ook de plek waar we als community inzichten en vragen met elkaar delen.

Voor ondernemende vrouwen. Of je nou in loondienst bent of voor jezelf werkt, als jij jezelf ziet als ondernemende vrouw, is deze training voor jou. Als jij zin hebt om te stralen, je unieke krachten wil ontdekken en wil vóelen dat jij ruimte in mag nemen en je verlangens waar mag maken: meld je dan vooral aan.

De training is
niet voor twijfelaars, vrouwen die niet volmondig ‘ja’ durven zeggen, mensen die niet bereid zijn om in zichzelf te investeren en vrouwen die zichzelf niet kunnen motiveren om in beweging te komen.

Ik durf te zeggen dat dat niet gebeurt. De training zit goed in elkaar en er is een goede selectie aan de digitale toegangspoort. Als jij voelt dat deze training voor jou is, dan heb je er ook écht iets aan. Twijfel je te erg, volg het dan vooral niet.

Vind en volg jouw ritme neemt iedere week zo’n 30 minuten in beslag. Maar je mag er natuurlijk meer tijd aan besteden als je dat wil. Houd ook rekening met de drie dagdelen waarop we elkaar live zien op locatie.

Ja! Vind en volg jouw ritme is voor ondernemende vrouwen. Een eigenschap die je zowel ondernemers als vrouwen in loondienst hebben. Als je je daarin herkent — of als je graag een ondernemende vrouw wil zíjn —, dan is deze training geschikt voor jou.

Je meldt je aan via het inschrijfformulier.

Vind en volg jouw ritme is authentiek én uniek. De training is voor ondernemende vrouwen — niet per se vrouwelijke ondernemers. Het helpt jou jezelf te laten zien zoals je echt bent. Je leert luisteren naar jouw eigen stem, die diep van binnen altijd al aanwezig was, maar te vaak niet gehoord werd. Je voelt je verlangens, durft te uit te spreken en je maakt ze waar. Ik geloof er namelijk in dat jíj het belangrijkste middel bent om het leven te leven waar je zo van droomt. Niemand kan wat jij kan, dus maak daar vooral gebruik van. Het gaat om jou: zowel in deze training als in het leven. Gun jezelf de ruimte om te groeien en zet met Vind en volg jouw ritme de eerste stap naar jouw droomleven.

We starten met de hele groep tegelijkertijd. Dat wil ik ook zo houden, want dan ben je allemaal met hetzelfde bezig en deel je jouw waardevolle inzichten en vragen met elkaar.

Nee, sorry. Het is de bedoeling dat we het samen doen en dat lukt niet als je na drie maanden pas aansluit. Je bent natuurlijk wel van harte welkom bij de volgende ronde! Vind en volg jouw ritme start weer in september — met twee groepen van ieder maximaal 12 deelnemers. Op 13 september online en 14 & 21 september face to face. Wil je zeker zijn van een plek, dan mag je natuurlijk wel nu alvast je plek claimen.