'Deze resultaten behaalden de mensen die jou voorgingen

Natuurlijk ben ik enthousiast over mijn eigen training. Ik weet hoe goed het voor mij gewerkt heeft en nog steeds werkt. Maar ik snap ook dat jij ervaringen van meer mensen wil lezen. Dus, dit zeggen degenen die jou voorgingen:
 

- KARIN -

“De veranderingen die tijdens deze training hebben plaatsgevonden, kan ik omschrijven in een aantal steekwoorden:
 
meer energie – stabieler (omgaan met emoties) – evenwichtiger – flexibeler – beter om kunnen gaan met tegenslagen – prioriteiten stellen – meer zelfvertrouwen -beter en meer communiceren – openheid – tijd voor mezelf – (innerlijke) rust – happiness – betere nachtrust – ritme – keuzes maken – mezelf vaker op één – betere balans werk/ privé – meer begrip tonen en krijgen.

En geloof me, dit alles is echt nog niet allemaal elke dag merkbaar, maar het begint wel de overhand te krijgen. Gelukkig hebben we nog drie maanden voor de boeg, maar ik weet wel dat ik op dit moment al een leukere vriendin en moeder ben!

Ik ben heel blij dat ik dit traject met jou ben aangegaan, Elles, en dat jij mijn coach bent!
De wekelijkse opdrachten en de persoonlijke gesprekken met jou geven me (nieuwe) inzichten en handvatten, zodat ik deze veranderingen eigen kan maken. Dank hiervoor!”

“Elles is een voorbeeld voor mij en ik weet zeker: zij gaat een voorbeeld zijn voor velen.
 
Zij liet mij zien dat ook ik met hoe ik ben en de wensen en verlangens die ik heb… dat het mogelijk is. Dat ik ambitieus kan zijn, plus een goede moeder, een goede partner en ook nog rust en balans en een leven met de waarden die ik zelf zo belangrijk vind.”

- LAURA -

- MARJAN -

Hier zorgden de afgelopen maanden voor:

  • ik ben me veel meer bewust van mezelf, wat ik denk, wil, voel, nodig heb en naast dat ik me er meer bewust van, ben hang ik hier ook acties aan — deel ik meer, luister ik beter naar mezelf en vraag ik meer om hulp
  • ik kan beter verwoorden en mijn vinger leggen op wat ik nodig heb.
  • ik zeg het veel sneller als ik ergens mee zit of als ik een mening heb, ik luister beter naar mijn eigen gevoel en zorg beter voor mezelf


    Een deel van de inzichten:

  • dat je jezelf echt op 1 moet zetten, dan gaat de rest ook een stuk beter — lukt vaker, niet altijd
  • dat multitasken niet werkt en één van mijn grootste energieslurpers is dat ik het verdien om beter voor mezelf te zorgen.
  • dat ik dat eeuwige perfectionisme echt los moet laten, omdat het leven daar alleen maar leuker van wordt prioriteiten stellen is fijn, geeft rust en duidelijkheid en het is oké dat andere dingen later gedaan worden.
  • dat als ik dingen deel, vraag om hulp of meer voor mijn eigen mening uitkom, ik minder lang met stress of opgekropte frustraties/vragen/boosheid/onrust rondloop — het delen van deze dingen gaat steeds makkelijker dat het een proces blijft van vallen en opstaan, maar dat ik megastappen gemaakt heb.

Dit traject is voor mij heel waardevol. Heeft me zoveel inzichten gegeven. Door er beter over na te denken, tips, voorbeelden, handvatten hoe het ook kan, bewustwording.

Zo blij dat ik hier aan mee doe! Echt heel dankbaar hiervoor.
Ik vind het programma heel mooi voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw. Het is laagdrempelig op een goede manier, makkelijk te behappen, duidelijk, en het maakt mij dus nieuwsgierig wat er hierna meer zou kunnen gaan doen. Ik vind het fijn dat er iemand van de zijlijn meekijkt. Meedenkt. En de community maakt dat je dingen deelt, het geeft je een stok achter de deur,  je ziet dat je niet de enige bent. Het voelt niet vreemd om dit met ‘vreemden’ te delen, maar juist fijn.

Elles, ik denk ook dat je persoonlijke touch fijn is. Het is niet too much en ook niet te weinig.”

“Jij straalt vertrouwen uit, eerlijkheid en oprechtheid. Iets waar ik blij van word in een mens.”

- ASMARA -