Over
LS Academy

Ik zat in een hotelbar in Amsterdam, te wachten tot mijn oudste zoon klaar was met zijn afspraak. Zoals altijd had ik een notitieboekje op zak en kwam de drang om te schrijven meteen op. Ik schreef, over waar ik tegenaan liep, wat ik kon ondernemen om de situatie te verbeteren, wat echt werkte en waar ik een ander mee zou kunnen helpen. Hoe ik van waarde kan zijn, omdat het allemaal zo eigen voelt en ís. Achteraf blijkt dat ik daar in twee uur de basis voor LS Academy schreef.

We lopen allemaal met dingen rond. Tegen dingen aan. En diep vanbinnen weten we dat heus — anders vertelt ons lichaam het ons wel. Het is de kunst om je bewust te zijn van jezelf, van wat je voelt. Om hulp vragen als je het nodig hebt. Het zeggen als je ergens mee zit of als je ergens iets van vindt. Goed voor jezelf zorgen. Je leert dat je jezelf op één moet zetten en hoe je dat doet, hoe je prioriteiten stelt en zo meer rust en duidelijkheid ervaart en dat het leven op jouw manier écht heel fijn is.

Je leert bij mij te geloven in jezelf. In je krachtbronnen, die je op dit moment nog niet eens ziet of voelt. Je krijgt begeleiding van mij, maar misschien nog wel belangrijker: van alle andere deelnemers aan dit traject. Jullie versterken elkaar in jullie zoektocht naar je eigen ritme. Naar dat wat jou uniek maakt. En je leert hoe je met jouw unieke krachten moeiteloos onderneemt en jouw passion plans waarmaakt.

“Ik vind het elke keer weer bijzonder wat we allemaal met elkaar delen. Drie maanden geleden wisten we nog niet van elkaars bestaan af, maar nu delen we zó veel met elkaar!”

Dit programma komt uit mijn tenen. Het is precies wat ik mezelf gegund had op het moment dat ik het nodig had. Nu, na jarenlang ontwikkelen, ontdekken en groeien is het onderdeel van wat ik dagelijks het liefste doe. Van betekenis zijn voor jou, zodat jij écht helemaal jezelf kan zijn. Dat je elke dag het gevoel hebt dat je alles aankan. Dat je keuzes durft te maken die je vleugels geven. Dat je een licht leven leeft.

LS Academy is niet voor iedereen. Het is voor de vrouwen die volledig ‘ja’ durven zeggen. Voor ondernemers die in zichzelf durven investeren. Voor jou — als je een enorme motivatie hebt om in beweging te komen.

LS Academy

Is authentiek én uniek. Er is geen ander vergelijkbaar traject. Het geheim is dat jíj hier de volle aandacht krijgt. Want ik ben ervan overtuigd dat als jij je laat zien, écht laat zien, precies zoals je bent, dat je gaat luisteren naar die stem diep van binnen. Dat je je verlangens gaat uitspreken en dat je daarmee bent voor de groep die jij wil bedienen. 

LS Academy geeft jou...

  • inzichten in wat je doet en hoe je het doet
  • bewustwording
  • tips, voorbeelden en handvatten hoe het óók kan

wil jij 10 gratis tips
voor Een fijne ochtendroutine?

Laat dan hieronder je naam en emailadres achter, dan ontvang je de 10 tips in je mailbox!

Laat dan hieronder je naam en emailadres achter, dan ontvang je de 10 tips in je mailbox!

Jij moet het doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.