Hey, ik ben Elles

alles wat je nodig hebt om jouw passion plans waar te maken

Elles Janssen

Een vrouwencoach, een moeder, een mompreneur, een optimist, een durfal, een levensgenieter, een leergierige type, een outdoor sporter en vooral: helemaal mezelf. Ik ben vastberaden jou te laten stralen. Op zo’n manier dat niemand meer om jou heen kan.

Elles Janssen, moeder van Freek (2009) en Tom (2011), partner in crime van Wigbert. In ons gezin is er elke dag wel een uitdaging die we met enthousiasme aangaan. De jongens nemen vaak niet één vriendje mee uit school, maar een hele horde. Of die keer dat we uit het Italiaanse Le Marche terugreden naar huis en spontaan besloten om Venetië nog even te bezoeken. Maar, ja, dan moesten we wel binnen een uur een camping regelen. 

Je begrijpt: hier is balans nodig. En daar maakte ik mijn superkracht van.

In 2013 verruilde ik mijn baan in loondienst voor het zelfstandig ondernemerschap met een extra uitdaging. Ik wilde alleen ondernemen tijdens schooltijd — zo ontstond mijn 10-tot-2-mentaliteit. Waarom anders doen als het ook op jóuw manier kan? Ik volgde een post-hbo-opleiding tot integraal leefstijltrainer en coach, bracht vrouwen al in beweging met een Mom in Balance-franchise en startte mijn eigen coachingsbedrijf. Al mijn expertise en ervaringen komen nu samen, hier, bij LS Academy.

Elke dag begin ik rustig, zodat ik voldoende energie heb voor de rest van de dag. Terwijl mijn mannen nog op één oor liggen, sta ik al naast mijn bed. Om 6 uur start mijn dag met een kopje koffie. mijn Passion Planner en een notitieboekje — het liefst in de tuin. Heb ik meer zin om een rondje door het dorp te hollen, dan doe ik dat. Dat is het fijne aan dagelijks bekijken wat je energie geeft en aan je prioriteiten scherp hebben. Aan het begin van iedere week en iedere dag kies ik mijn drie dagelijkse prioriteiten, want ik houd graag vast aan mijn 10-tot-2-mentaliteit. Daarom vind je ook genoeg ‘rust’ in mijn planner.

Typisch Elles

Elles, who the f*ck is Elles

wil jij 10 gratis tips
voor Een fijne ochtendroutine?

Laat dan hieronder je naam en emailadres achter, dan ontvang je de 10 tips in je mailbox!

Laat dan hieronder je naam en emailadres achter, dan ontvang je de 10 tips in je mailbox!

Ik bied ondernemende vrouwen een helpende hand om sterker, energieker, positiever en gemotiveerder in het leven te staan.
Pak jij ‘m aan?