Hoe jij in 30 minuten per week weer meer rust kunt ervaren en grip op jouw leven!

alexander-shustov-2FrX56QL7P8-unsplash

Waarom ik besloot ´hulp´ te zoeken? De balans was volledig weg en ik stond aan de rand van een burn out denk ik…. -Karin –

  • Wil jij meer grip op jouw leven? 
  • Zou jij je gelukkiger willen voelen door te doen waar jij blij van wordt?
  • Droom jij van een dag die rustig begint met voldoende energie voor de rest van de dag?

Lees hier wat ik kan betekenen voor jou.

DE ERVARING VAN KARIN

Na zes maanden kan ik je zeggen dat ik een balans heb gevonden in mijn leven met soms maar kleine veranderingen die een enorm grote en positieve impact hebben.

Ik heb zoveel geleerd deze zes maanden, weet waar mijn prioriteiten liggen, wat ik belangrijk vind, wie ik belangrijk vind en wat ik nodig heb om een goede balans te vinden en happy te zijn.

Karin heeft in 2020 het zes maanden traject ondanks de bizarre situatie die door Covid 19 ontstond na eigenzeggen succesvol afgesloten.

Ik geef deze manier van coaching, ondanks COVID -19 een dikke 10! LS Academy heeft mij geholpen en dit gun ik iedereen.

HET PROGRAMMA

Het programma  – Vind en volg jouw ritme – is een deels online en deels offline programma met een duur van zes maanden. En een investering van 30 minuten per week.

Op woensdag 11 oktober gaan we van start. Jij krijg dan toegang tot de online leeromgeving en treft daarin tevens de eerste opdracht.  

We komen vervolgens drie keer een dagdeel bij elkaar, face to face. En maandelijks hebben we een gezamenlijke zoomcall waarin je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen over de diverse thema´s uit de Academy.

KLAAR VOOR ACTIE?

  • Ben jij er klaar voor om jezelf op een te zetten maar kun je daar nog net even dat duwtje voor in jouw rug gebruiken?
  • Wil je meer rust maar wil die sneltrein van jou maar niet tot stilstand komen?
  • Ben jij bereid 30 minuten per week te investeren in jouw persoonlijke groei samen met een groep gelijkgestemde ondernemende vrouwen?

Dan heb ik een prachtig aanbod voor je. Zie hier de link voor meer informatie en de mogelijkheid om je direct aan te melden.

Na een paar gesprekken vertelde je me over jouw LS Academy en het programma van zes maanden en ben daar meteen in meegegaan omdat ik simpelweg vanaf moment een in je geloofde! – Karin –

Jij moet het doen maar je hoeft het niet alleen te doen!

Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!